ذوالنور: روحانی بداند که عدم مبارزه با مفسدان به ترویج فساد می انجامد-راهبرد معاصر
سپاه پاسداران بیانیه صادر کرد: جزئیات برگزاری مراسم‌های بزرگداشت شهید سردار نیلفروشان واکنش متفاوت زیباکلام به ترور یحیی السنوار توسط اسرائیل: چقدر می‌گفتند زیر تونل‌ها پنهان شده است محسن رضایی: ایران به دنبال جنگ نیست عضو کمیسیون آموزش مجلس: تعداد بازماندگان از تحصیل به‌دلیل فقر نگران‌کننده است پاسخ یوسف پزشکیان به اظهاراتی که رسایی به رئیس‌جمهور نسبت داد فرمانده نیروی دریایی ارتش به المیادین: واکنش ما شدید و شوکه کننده خواهد بود رهبر انقلاب: تکریم سرکار خانم مصطفوی کاری شایسته است | ایشان با استقامتی که از فرزندِ امام خمینی انتظار می‌رود پایبندی خود را به خط امام نشان دادند؛ یک نمونه آن تشکیل انجمن دفاع از فلسطین است فاطمه مهاجرانی: اولویت دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۴ توجه به اقشار کم‌درآمد است پزشکیان: قرار نیست به هر قیمتی به سمت توسعه حرکت کنیم شهید نیلفروشان در خانه ابدی خود آرام گرفت + فیلم مراسم تشییع شهید نیلفروشان | بدرقه فرزند ایران در آغوش مردم نصف جهان؛ راه شهدا ادامه دارد قالیباف خطاب به اهل سنت: شما جان و برادر ما هستید | خدا نگذرد از کسانیکه می‌خواهند تخم تفرقه بریزند فرمانده سپاه به اسرائیل: به هر نقطه‌ای تجاوز کنید به همان نقطه از شما حملۀ دردناکی خواهد شد؛ با دقت تصمیم بگیرید یک تکاور ایرانی در درگیری مسلحانه به شهادت رسید + جزئیات ۲ انتصاب جدید در دولت چهاردهم

ذوالنور: روحانی بداند که عدم مبارزه با مفسدان به ترویج فساد می انجامد

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتگویی با تمجید از اقدامات دستگاه قضائی، خطاب به رئیس جمهور گفت که ایشان بایستی بداند که رهاسازی و عدم مبارزه با مفسدان به ترویج بیش از پیش فساد می انجامد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 12
کد خبر: ۲۲۰۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ کمتر از یک ماه از اظهارات تامل برانگیز رئیس جمهور مبنی بر اینکه، فساد و رانت با بگیر و ببند و دادگاه از بین نمی‌رود و دستگاه قضائی آخرین مرحله است، می گذرد با این حال همچنان جامعه سیاسی کشور نسبت به بیان آن واکنش نشان می دهند.

 

حسن روحانی در آن سخنان بیان داشته بود که آغاز مبارزه با فساد ابتدا بر دوش ماست و ما به عنوان دولت باید جلوی فساد را بگیریم یعنی مدیران ما باید جلوی فساد را بگیرند و این کار از طریق شفافیت، سلامت اداره و توسعه دولت الکترونیک شدنی است. با این حال و با گذشت شش سال از عمر دولت تدبیر و امید تا کنون امری در مبارزه با فساد از سوی دولت مشهود نمی باشد.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس در گفتگویی به مهر مجددا به این اظهارات پرداخته و می گوید: دولتمردان به دنبال آن هستند که به اقدامات قوه قضائیه در برخورد با مفسدان جلوه سیاسی دهند اما بگیر و ببند از الزامات مبارزه با مفاسد اقتصادی است.

 

حجت الاسلام مجتبی ذوالنور درباره عملکرد قوه قضائیه در مبارزه با مفسدان و مفاسد اقتصادی، اظهار داشت: ما از قوه قضائیه تقاضا داریم که به رویه خود در برخورد با مفسدان ادامه دهد و قاطعانه با آنها برخورد کند.

 

وی با اشاره به اظهارات رئیس جمهور مبنی بر اینکه فساد با بگیر و ببند از بین نمی رود، گفت: آقای روحانی باید بداند که رهاسازی و عدم مبارزه با مفسدان اقتصادی باعث تشدید و ترویج مفاسد شده است.

 

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بگیر و ببند یکی از الزامات مبارزه با مفاسد اقتصادی است، تصریح کرد: دولت باید مبارزه با فساد را از بدنه خود آغاز می کرد اما از آنجایی که شاهد این اقدام در دولت نبودیم، قوه قضائیه وارد میدان مبارزه با مفسدان اقتصادی درون دولت شد.

 

ذوالنور ادامه داد: سوال ما از رئیس جمهور این است که آیا بگیر و ببندهای قوه قضائیه مانع اقدامات آنان در دولت شده و مزاحمتی برای آنان ایجاد کرده است؟

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: قوه قضائیه تاکنون با بسیاری از مفسدان اقتصادی برخورد قاطع کرده اما دولت هیچ واکنشی نشان نداده است و صرفاً پس از رو شدن پرونده نزدیکان رئیس جمهور و دولت فریاد آقایان بلند شد.

 

وی با بیان اینکه این سر و صداها صرفاً برای آن است که به اقدامات قوه قضائیه در برخورد با مفسدان جلوه سیاسی دهند و مفسدان در حاشیه امن قرار گیرند، خاطرنشان کرد: رئیس قوه قضائیه و دیگر کارکنان دستگاه قضا باید به این نکته توجه کنند که مردم از فساد و تبعیض تنفر دارند و بر این اساس نباید ذره‌ای به این سر و صداها توجه کنند و باید به این راه خود مقتدرانه ادامه دهند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار